• Digitalt årsmöte 2022

  Med anledning av restriktionerna gällande covid-19 kommer vi inte att kunna genomföra ett fysiskt årsmöte utan det blir i digital form (via Zoom). Datum är detsamma som är utannonserat i Golden Nytt dvs söndag den 13 februari kl 16.00
  Nedan anmäler du dig till detta årsmöte via länken. Innan årsmötet kommer du få mer information via din mail om inloggning samt instruktioner hur man kopplar upp sig och vad som behöver göras innan. Ditt medlemsnummer hittar du på baksidan av Golden Nytt (siffrorna ovanför ditt namn på adressetiketten)
  För att kunna genomföra det och förbereda för eventuell sluten votering behöver vi ha anmälan i förväg i detta formulär senast den 9 februari.

  Handlingarna kommer att publiceras på hemsidan innan årsmötet, tillsammans med valberedningens förslag. Länk till mötet samt årsmöteshandlingar skickas ut till de som är anmälda.

  Välkommen med din anmälan.


  Vänliga hälsningar
  Eva Carlin
  0739-87 67 09

   

Kommentarer avstängda.